Εκλογές ΤΕΕ 2024 - Υποψηφιότητα Καραγιάννη Κωνσταντίνου.

 

 

Φίλοι & φίλες, όπως πιθανότατα γνωρίζετε, την Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, διεξάγονται σε όλη τη χώρα, οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Ανταποκρινόμενος άμεσα, στην ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της ΔΚΜ και του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος στην πανελλήνια κεντρική Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών, ανάμεσα σε εκλεκτούς συναδέλφους, υψηλής ακαδημαϊκής γνώσης και κορυφαίας επιστημονικής κατάρτισης.

Έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών, Πρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών, Πρόεδρος της ΔΚΜ, Μέλος της Αντιπροσωπείας & της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, ζητώ πρωτίστως την συμμετοχή και ακολούθως την υποστήριξή σας, προκειμένου να συνεισφέρω με εμπειρία,  γνώση & δυναμική, στη δημιουργία ενός ΤΕΕ που θα βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή. 

Ενός ΤΕΕ, που θα αποτελεί τεχνικό και επιστημονικό σύμβουλο της Πολιτείας και θα εκπροσωπεί τους Μηχανικούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, με σοβαρότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. 



Διευκρινίζεται ότι, στις εκλογές για την ανάδειξη οργάνων του ΤΕΕ, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί που παραμένουν τακτικά Μέλη του ΤΕΕ. Το ομότιμα μέλη (συνταξιούχοι) δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις εκλογές για την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν με σταυρό (+, v, x) προτίμησης, έως και τρεις υποψηφίους. Επισημαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο της Επιστημονικής Επιτροπής είναι κοινό σε όλη την επικράτεια.

 

Με εκτίμηση,

Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Αποστόλου

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός M.Eng., M.Sc., PhD

Συγκοινωνιολόγος - Περιβαλλοντολόγος

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

One "click" link: Συνοπτικό Βιογραφικό.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τ: 6945 436168

E: karagiannisofficial@gmail.com

S: konstantinoskaragiannis.blogspot.com