Συνάντηση Δ.Σ. AHEPA HJ-48 "Ρήγας Φεραίος" με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων.

 


Εθιμοτυπική συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του AHEPA Chapter HJ-48 "Ρήγας Φεραίος" με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων κ. Άννα - Μαρία Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας. Στη συνάντηση το "παρών" έδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Μαργαρίτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης και ο Γραμματέας π. Βαρνάβας Σαράτσης.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του τμήματος, το οποίο φέρει το όνομα του μεγάλου εθνεγέρτη Ρήγα Βελεστινλή, αφού αρχικά συνεχάρησαν την κ. Παπαδημητρίου για την εκλογή της, την ενημέρωσαν για τις υψηλές αξίες και τους σκοπούς της οργάνωσης AHEPA και αναφέρθηκαν στο μεγάλο έργο που αυτή έχει επιτελέσει τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. 

Η κ. Παπαδημητρίου, αφού ευχαρίστησε τα Μέλη του Προεδρείου του τμήματος AHEPA HJ-48 για την επίσκεψή τους, εξέφρασε από την πλευρά της τη διάθεση για αμφίδρομη συνεργασία σε επικείμενες δράσεις.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Καραγιάννης απένειμε τιμητικά στην κ. Παπαδημητρίου το λάβαρο του τμήματος, 

 

 

Ταυτόχρονα ο π. Βαρνάβας, απένειμε στην κ. Παπαδημητρίου ένα αναμνηστικό με το λογότυπο του τμήματος.

 

 

Σημαντική λεπτομέρεια συνιστά ο πίνακας με την προσωπογραφία του Ρήγα Φεραίου που κοσμεί το γραφείο της κ. Παπαδημητρίου.


Πηγή: Premium Reporter