Με τον Διοικητή της Τροχαίας και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Βιώσιμης Κινητικότητας.

 


Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, μεταξύ του Διοικητή της Τροχαίας κ Στέλιου Βαρβάρη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Ευθυμίου Τζούνη και του Προϊσταμένου Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Δρ. Κωνσταντίνου Καραγιάννη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Βαρβάρη για την επικείμενη έναρξη των εργασιών κατασκευής δύο νέων κυκλικών κόμβων στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας, την επίβλεψη των οποίων έχει αναλάβει ο κ. Καραγιάννης. Εκ μέρους της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας & του Αναδόχου υποβλήθηκε η προβλεπόμενη μελέτη εκτροπής της κυκλοφορίας και ζητήθηκε η συνδρομή της Τροχαίας, καθώς και η έκδοση σχετικής απόφασης από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού αποτελεσματική αντιμετώπιση διαφόρων κυκλοφοριακών ζητημάτων της πόλης, με κυρίαρχο το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης.

Δήμος Βόλου, Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Τροχαία ενώνουν δυνάμεις για το καλό των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης. 

Πηγή: Premium Reporter