Με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο.


Τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον καλό φίλο και Ευρωβουλευτή  Ν.Δ. - E.P.P. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, είχα στο πλαίσιο ευρύτερης ενημέρωσης που ο ίδιος πραγματοποίησε σε επιτελικά στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos. 

Ο κ. Κυμπουρόπουλος, προσιτός και ευγενικός όπως πάντα, αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο που παράγεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανέλυσε τις πολυσχιδείς δράσεις εκείνου και των συνεργατών του και απάντησε σε ένα μεγάλο εύρος επίκαιρων ερωτήσεων.

Μεταξύ άλλων, τόσο ως υπεύθυνος του τομέα υποδομών της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, όσο και ως συντονιστής βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου Βόλου, τον ενημέρωσα για τον αναλυτικό σχεδιασμό και τις διαδοχικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται στην περιοχή, προκειμένου η πόλη του Βόλου να καταστεί μία από τις πλέον προσβάσιμες και φιλικές σε πεζούς & ΑΜΕΑ πόλεις της Ελλάδας.

Αποχαιρετώντας τον, του ευχήθηκα από καρδιάς, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις επικείμενες ευρωεκλογές. Άλλωστε, η πρώτη θέση που είχε καταλάβει στις προηγούμενες διαδικασίες, με ένα μοναδικό ρεκόρ συλλογής 577.114 ψήφων, σε συνδυασμό με την εποικοδομητική του θητεία, αποτελούν εχέγγυα για μία νέα επιτυχία.