Υποψηφιότητα Κωνσταντίνου Καραγιάννη για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

 

 

Οι εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, από τις τέσσερις έως τις οκτώ το απόγευμα, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Οι συνδρομές μπορούν να καταβληθούν και την ημέρα των εκλογών.

Θα επιθυμούσα να ενημερώσω τους συναδέλφους Συγκοινωνιολόγους, ότι υπέβαλα και επισήμως την υποψηφιότητά μου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Σ., μέσω της ειδικής πλατφόρμας & του φόρουμ που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. 

Θα ήθελα πρωτίστως, να προσκαλέσω όλους τους συναδέλφους για να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και δευτερευόντως, να τους παροτρύνω να επιλέξουν ανάμεσα στους διακεκριμένους επιστήμονες που συμμετέχουν ως υποψήφιοι, εκείνους που διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι έχουν τόσο τη διάθεση, όσο και την εμπειρία για να προσφέρουν. 

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους εκλεκτούς συνυποψηφίους, καλή επιτυχία και ταυτόχρονα καλή συνεργασία από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών. Όλοι μαζί, καλούμαστε να ενώσουμε δυνάμεις και να προσπαθήσουμε συλλογικά και δυναμικά, ώστε η επιστημονική "φωνή" του Συγκοινωνιολόγου να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά!

Με εκτίμηση,

 Δρ. Καραγιάννης Κωνσταντίνος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Συγκοινωνιολόγος M.Sc., PhD

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 

Συνοπτικό Βιογραφικό