Νέα βράβευση με GOLD BEST CITY AWARD

 

Συμμετέχοντας στο θεσμό των BEST CITY AWARDS που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., ο Δήμος Βόλου αφού υπέβαλλε πλήρη & εκτενή φάκελο υποψηφιότητας διά της οικίας Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας, διακρίθηκε στην κατηγορία Αστικών Αναπλάσεων με GOLD BEST CITY AWARD για το σχεδιασμό της αναδιαμόρφωσης των παρόχθιων του ποταμού Κραυσίδωνα ως σύγχρονων οδών ηπίας κυκλοφορίας με βιοκλιματικό ποδηλατόδρομο, στο πλαίσιο των αρχών της βιώσιμης κινητικότητας.

Πρόκειται για μία ακόμη εξαιρετική διάκριση και μάλιστα την τέταρτη στη σειρά, μετά τις αντίστοιχες κορυφαίες διακρίσεις για το σχεδιασμό των κυκλικών κόμβων, το σχεδιασμό του νέου δικτύου ποδηλατοδρόμων και το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου συστήματος στάθμευσης.

Ως Συντονιστής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου & Συντάξας της Κυκλοφοριακής Μελέτης, είχα την ιδιαίτερη τιμή να παραστώ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" στην Αθήνα και να παραλάβω το Χρυσό Βραβείο BEST CITY AWARD. Συμμετείχα επίσης ενεργά στις εργασίες του 10ου Συνεδρίου SMART CITIES που διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο, με αντικείμενο την καινοτομία στις σύγχρονες πόλεις.

Σε σύντομο χαιρετισμό, αφού ευχαρίστησα τους Διοργανωτές, την Κ.Ε.Δ.Ε. και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής, τόνισα τη σημασία της Ομαδικής Συνεργασίας η οποία με τον κατάλληλο συντονισμό και την δυναμική καθοδήγηση φέρνει πάντοτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Με τη νέα αυτή βράβευση, αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας ανάμεσα στον δυναμικό Δήμαρχο Βόλου, τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους, τους Επιστημονικούς Συμβούλους και τους έμπειρους Υπηρεσιακούς Παράγοντες, αισθανόμαστε απόλυτα υπερήφανοι για την ταπεινή μας συνεισφορά στο σχεδιασμό παρεμβάσεων που, μέσα σε μία ευρύτερα δύσκολη συγκυρία, προβάλουν το Δήμο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης!

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ # ANOTHER_GREAT_TEAMWORK