Επίσκεψη Διοικητού 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ στο Βόλο

Ως Βοηθός Διοικητής & υπεύθυνος των Ροταριανών Ομίλων της Θεσσαλίας, είχα την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθώ στο Βόλο τον νέο Διοικητή της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Δημήτρη Πιτσινίγκο. Ο Κερκυραίος νέος Διοικητής, συνοδευόμενος από τον Προ-Διοικητή & Εκπαιδευτή της Περιφέρειας Άρη Ζάχο, είχε την ευκαιρία αρχικά να συνομιλήσει με τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Ροταριανών Ομίλων του Βόλου και ακολούθως να παρευρεθεί στην κοινή πανηγυρική Συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του, παρουσία όλων των Βολιωτών Ροταριανών, στο ξενοδοχείο PARK. 

Ο Διοικητής πραγματοποίησε μία σύντομη και συνάμα εξαιρετική ομιλία με θέμα το μέλλον του Ρόταρυ και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η κορυφαία αυτή διεθνής ανθρωπιστική & επαγγελματική οργάνωση καλείται να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου "Αργώ" Απόστολος Δαλιάνης παρέδωσε στον Διοικητή το Βιβλίο "Βόλος, η πόλη των Αργοναυτών" με τις υπογραφές όλων των Ροταριανών του Βόλου, ενώ ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Λάμπρος Παρασκευάς παρέδωσε στο Διοικητή ένα αγαλματίδιο - ομοίωμα καραβιού της περιοχής. 

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού μου απηύθυνα στους Ροταριανούς μήνυμα ενότητας και συναδέλφωσης και ακολούθως χάρισα στον Διοικητή Δημήτρη μία σπάνια εικόνα της Υπεραγίας Παναγίας της "Επτάσπαθης" για να τον προφυλάτει και να τον καθοδηγεί και στον Προδιοικητή Άρη μία εικόνα της Βρεφοκρατούσας Παναγίας της "Παρηγοριάς" για να τον γεμίζει με σοφία & πραότητα.