Με την ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο!

Είχα την ιδιαίτερη τιμή, ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, να εκπροσωπήσω τον Σ.Ε.Σ. στην εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Πράσινο Ταμείο στο "Βελλίδειο" Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη για τη βράβευση των ελληνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, παρουσία της ηγεσίας του ΥΠΕΝ, Αιρετών, Εκπροσώπων και Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Προεδρείου, έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους εκπροσώπους των βραβευμένων Δήμων, ενώ είχα εποικοδομητικές συνομιλίες με τον Υπουργό (και συμφοιτητή μου στο Α.Π.Θ.) κ. Κων/νο Σκρέκα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ευθύμη Μπακογιάννη και την Εθνική Συντονίστρια Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Καλλιόπη Παπαδάκη. 

Ως Συντονιστές των δράσεων που υλοποιούνται στο Δήμο Βόλου για την προώθηση των αρχών της Βιώσιμης Κινητικότητας, είχαμε παράλληλα την ιδιαίτερη τιμή, μαζί με τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Γιώργο Σκλιά, να γίνουμε αποδέκτες ενός ακόμη πολύ σημαντικού βραβείου.